Kom werken bij Slachtofferhulp Nederland

Werken bij dé slachtofferhulporganisatie van Nederland? We hebben je hulp hard nodig! Kom werken als vrijwilliger, betaalde kracht, stagiair(e) of afstudeerder. We helpen elk slachtoffer zo goed mogelijk, op de best passende manier en op het juiste moment. Samen helpen we slachtoffers vandaag verder.

Betaalde functies

Bij Slachtofferhulp Nederland bieden we verschillende uitdagende functies aan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Hier werken medewerkers op het gebied van beleid, personeel en organisatie, financiën, communicatie en ict. Op onze locaties door heel Nederland werken de casemanagers, regiomanagers en teamleiders samen met vrijwilligers om slachtoffersverder te kunnen helpen.

Naar vacatures

Word vrijwilliger

Wij bieden slachtoffers van misdrijven, ongevallen en calamiteiten hulp en ondersteuning. Als vrijwilliger bij de grootst vrijwilligersorganisatie van Nederland bied je praktische, emotionele of juridische ondersteuning aan slachtoffers en help je ze hun leven weer op te pakken.

Lees meer

Stage en afstuderen

Ben je mbo-, hbo- of wo-student en sluit het werk van Slachtofferhulp Nederland goed aan op je opleiding? Kom dan bij ons stage lopen en beteken écht wat voor een ander. Ook kun je je opgeven voor een afstudeerplaats.

Lees meer
Powered by Emply