Medemens gezocht!

Elk slachtoffer horen en helpen, dat is onze missie. Vanuit Slachtofferhulp Nederland wordt praktische, juridische en psychosociale ondersteuning geboden aan slachtoffers en nabestaanden. Dat doen we vanuit een groot team van vrijwilligers door het hele land, zeer gedreven en betaalde professionals en stagiairs, die kennis opdoen en zich meer dan eens ook na de stageperiode blijven inzetten voor slachtoffers.  
 

Wil jij slachtoffers en nabestaanden vandaag verder helpen? 

Word vrijwilliger

Wij bieden slachtoffers na een strafbaar feit, ongeval en calamiteit hulp en ondersteuning. Als vrijwilliger bij Slachtofferhulp Nederland geef je praktische, emotionele of juridische ondersteuning aan slachtoffers en help je ze hun leven weer op te pakken.

Lees meer

Betaalde functies

Bij Slachtofferhulp Nederland bieden we verschillende uitdagende functies aan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Hier werken medewerkers op het gebied van beleid, personeel en organisatie, financiën, communicatie en ict. Op onze locaties door heel Nederland werken de casemanagers, regiomanagers en teamleiders samen met vrijwilligers om slachtoffers verder te kunnen helpen.

Naar vacatures

Stage en afstuderen

Ben je mbo-, hbo- of wo-student en sluit het werk van Slachtofferhulp Nederland goed aan op je opleiding? Kom dan bij ons stage lopen en beteken écht wat voor een ander. Ook kun je je opgeven voor een afstudeerplaats.

Lees meer

Vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op met Brenda via vacatures@slachtofferhulp.nl

Brenda
Recruiter