Meld je aan voor onze Open Avond!

Word jij vrijwilliger?

Heb jij interesse in vrijwilligerswerk bij Slachtofferhulp Nederland? En ben je benieuwd wat je voor slachtoffers kunt betekenen? Tijdens onze Online Open Avond op 30 november 19.00 uur krijg je meer informatie. Let op: inschrijven kan tot maandag 29 november 17.00 uur!

Vrijwilligers groepsfoto

Kom dinsdag 30 november 2021 naar de Online Open Avond! Tijdens de Online Open Avond krijg je een beeld van het vrijwilligerswerk bij Slachtofferhulp Nederland. Als vrijwilliger ondersteun je mensen die slachtoffer geworden zijn van een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit. De Open Avond is online en kun je dus lekker thuis meebeleven. Meld je nu aan via onderstaande knop!

Kun je niet bij de Open Avond zijn? Geen probleem! Meld je via onderstaande knop aan om langs te komen op één van onze locaties of om je vragen te stellen.

Meld je aan

Het programma

De Open Avond geeft je de mogelijkheid om meer te leren over de organisatie en het verhaal te horen van andere vrijwilligers. Er is ruimte om vragen te stellen. Aan de hand van praktische voorbeelden ontdek je wat je voor slachtoffers kunt betekenen. Je hoort van andere vrijwilligers hoe het is om dit werk te doen. Aan het eind splitsen we op in groepjes waar je de gelegenheid krijgt om verder door te praten en vragen te stellen.  

Handig vooraf

  • Het programma begint om 19.00 uur. Rond 19.45 uur kun je ervoor kiezen om verder te praten in een groepje samen met één van onze medewerkers.
  • De link om de livestream te bekijken, krijg je toegestuurd via de email als je bent aangemeld via het aanmeldformulier.
  • Heb je vragen over de Open Avond? Neem dan contact op met Brenda, via vrijwilliger@slachtofferhulp.nl.
Meld je aan
Soms zegt iemand aan het eind van het gesprek: "Ik ben blij dat ik met je heb kunnen praten. Dan is mijn dag goed."
Barry
Medewerker Actieve Benadering
Lees het verhaal van Barry

Ben je enthousiast geworden over vrijwilligerswerk of benieuwd naar meer informatie? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Bekijk onze vrijwilligersvacatures

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over werken bij Slachtofferhulp Nederland? Neem contact op met Brenda via vrijwilliger@slachtofferhulp.nl

Brenda
Recruiter