Over ons

Slachtofferhulp Nederland helpt na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. Slachtoffers kunnen bij ons terecht voor emotionele steun, wij helpen in het strafproces en ondersteunen bij het vergoed krijgen van schade. We helpen slachtoffers vandaag verder. Op het moment dat het slachtoffer dat wil, op een manier die bij het slachtoffer past.

Jaarlijks helpen we circa 200.000 slachtoffers. Een aantal dat groeit, want steeds meer slachtoffers weten ons te vinden. En dat is mooi. Omdat we vinden dat iedereen die iets overkomt en verder moet, de best denkbare hulp verdient. Ook als slachtoffers gewoon met vragen zitten. Of als zij zich niet eens slachtoffer voelen, maar dat volgens de wet wel zijn en daarom mogen rekenen op onze gratis hulp.

Als werkgever streeft Slachtofferhulp Nederland ernaar om een diverse en inclusieve organisatie te zijn. We zoeken daarom naar een evenredige vertegenwoordiging in kennis, ervaring, leeftijd, geslacht en achtergrond.

TopWerkgever!

2022

Slachtofferhulp Nederland heeft in 2022 het certificaat van Top Werkgever behaald! Medewerkers van Slachtofferhulp Nederland doen hun werk met plezier én ze zijn trots op hun werk. Word jij binnenkort ook zo’n tevreden collega?

Missie

Waarom we bestaan

Slachtofferhulp Nederland helpt burgers bij het vinden van herstel en recht nadat zij slachtoffer zijn geworden van een strafbaar feit, verkeersongeval of calamiteit. Met dienstverlening op maat en als krachtige ketenpartner op psychosociaal, juridisch en praktisch terrein, zetten wij ons in voor de behoeften en belangen van slachtoffers.

Visie

Wat we willen zijn

Slachtofferhulp Nederland is dé slachtofferorganisatie in Nederland. Iedereen moet weten dat wij de beste zijn op het gebied van emotionele, praktische en juridische hulpverlening aan slachtoffers.

Powered by Emply