Betaalde functies

Ben jij ook een medemens en kom je werken bij dé slachtofferhulporganisatie van Nederland? We hebben je hulp hard nodig! Bij Slachtofferhulp Nederland werken zo’n 480 betaalde medewerkers, 100 stagiairs en 870 vrijwilligers. Samen helpen we slachtoffers vandaag verder.

Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers na een ongeval of misdrijf hun leven weer op te pakken. In diverse functies binnen onze organisatie heb je direct of indirect contact met slachtoffers. Onze medewerkers willen allemaal het beste voor een slachtoffer, ze zijn namelijk medemensen. Ze willen een ander helpen. De één doet dit door het eerste contact te leggen met slachtoffers, een ander door de juiste mensen aan te nemen op de openstaande vacatures en een derde zorgt voor de beste trainingen voor onze medewerkers. 

Op ons hoofdkantoor in Utrecht zijn diverse afdelingen zoals Beleid, HRM, Financiën, Communicatie en ICT gevestigd. Op onze locaties door heel Nederland werken onder andere casemanagers, regiomanagers en teamleiders. 

Good place to work

Werken bij Slachtofferhulp Nederland brengt volgende voordelen mee:

  • Maatschappelijk betrokken werk
  • Collegiale en informele sfeer
  • Veel mogelijkheden tot zelfontwikkeling, o.a. via trainingen aan onze interne academie
  • Goed CAO en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigen loopbaanbudget

Vacatures

De collega's

Ik haal veel voldoening uit het feit dat mijn werk ook daadwerkelijk impact heeft en het verschil maakt voor mensen die op dat moment in hun leven ondersteuning nodig hebben. 
Dana
Beleidsmedewerker
Ik word blij van de gedrevenheid en passie waarmee mijn team dienstverlenend is voor en aan slachtoffers.
Mirjam
Teamleider Actieve benadering

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over werken bij Slachtofferhulp Nederland? Neem contact op met Brenda via vacatures@slachtofferhulp.nl

Brenda
Recruiter
Powered by Emply