Adviseur informatievoorziening Business Intelligence

Over ons
 
Slachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit. Je kan bij ons terecht voor emotionele steun, hulp in het strafproces en ondersteuning bij het vergoed krijgen van schade. Met 950 vrijwilligers, 100 stagiairs en 500 betaalde medewerkers, helpen wij jaarlijks ruim 145.000 slachtoffers en nabestaanden persoonlijk. Via de website zijn er meer dan 280.000 diensten verleend. Samen helpen wij slachtoffers vandaag verder.
 
Hoe help jij onze cliënten verder?
 
De afdeling Informatievoorziening is werkzaam op het snijvlak tussen de bedrijfsprocessen en de informatie en communicatietechnologie bij Slachtofferhulp Nederland en Perspectief herstelbemiddeling. De afdeling Informatievoorziening zorgt ervoor dat ICT het primaire proces van slachtofferhulp maximaal en efficiënt ondersteunt, zodat deze meerwaarde creëert voor de cliënten van Slachtofferhulp Nederland. Binnen deze afdeling is de adviseur Informatievoorziening BI verantwoordelijk voor advisering over informatievoorziening en ICT, de ontwikkeling van ICT-dienstverlening en de bijbehorende bedrijfsprocessen in aansluiting op de dienstverlening van de organisatie.
 
Wat ga je doen?

Jij snapt als geen ander dat Business Intelligence broodnodig is om Slachtofferhulp Nederland naar een hoger plan te brengen. In samenspel met je collega’s, het management en de bestuurders ga je daarmee aan de slag. Je beheert, onderhoudt, ontwikkelt, controleert, en interpreteert management-en stuurinformatie. Je weet de benodigde data feilloos te vinden en te ontsluiten. Je bent in staat om zelf complexe queries te schrijven en je hebt het technisch inzicht om ETL processen te beheren en te optimaliseren. Je zorgt voor de doorvertaling van de uitkomsten van gecompliceerde analyses naar rapportages. Het spreekt voor zich dat je zelf bedreven bent in het opstellen en aanpassen van rapporten, in zowel front-end als back-end. 

In je werk draait het om de Business Intelligence tools zoals QlikView en Qlik Sense. Jij bent voor de rest van de organisatie de sleutel tot het gebruik daarvan. Dat houdt in dat je verantwoordelijk bent voor een juiste inrichting en werking ervan en dat je er nieuwe onderdelen in ‘bouwt’. Je bent vanuit de afdeling het eerste aanspreekpunt voor de functioneel beheerder.

Daarnaast ontwikkel je de datawarehouse waarin on- en offline informatie samenkomt. Je bent ook verantwoordelijk voor de uitwisseling van informatie met onze ketenpartners zoals de politie en OM.

Wat breng je mee? 
 • Gedrevenheid om resultaatgericht van jouw projecten een succes te maken voor Slachtofferhulp en haar cliënten.
 • Een kritische en de-escalerende persoonlijkheid.
 • Een transparante manier van communiceren. Je geeft heldere kaders en afwegingen aan, zodat duidelijk is waar ruimte zit en keuzes gemaakt kunnen worden.
 • Kennis van en ervaring met datamodellering (on premise, cloud, online/SAAS).
 • Kennis en ervaring met QlikView, Qlik Sense, Qlik Nprinting (of bereid om te leren), SQL/SSMS.
 • Het is een pré als je kennis en ervaring hebt met Google Analytics, data science methodieken en Python. 
 • Afgeronde HBO opleiding.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan van maatschappelijke belang bij een betrokken organisatie. De functie kent veel verantwoordelijkheid en biedt veel ruimte voor eigen initiatief.
De CAO Sociaal Werk (schaal 9) is van toepassing, max. € 4252,--. Het salaris is afhankelijk van ervaring bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Wij kennen een eindejaarsuitkering binnen een individueel keuzebudget. De aanstelling is in ieder geval voor de periode van een jaar met zicht op een vaste aanstelling.
Je krijgt bovenop jouw basissalaris onder andere een:
 • mobile telefoon
 • chromebook
 • individueel loopbaanbudget
 • individueel keuzebudget*
 • contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste baan
 * Hierdoor heb je de keuze om de 26 bovenwettelijke uren, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering om te zetten naar geld, scholing of vrije tijd.

Heb je nog vragen?
 
Neem dan contact op met John Tomatala, hoofd Informatievoorziening op 0651664958.
 
Een antecedenten-/ veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de procedure evenals het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag en een selectieassessment. 
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel:Adviseur informatievoorziening Business Intelligence
Regio:Landelijk
Locatie:Utrecht
Uren per week:36
Opleidingsniveau:HBO / Bachelor
Carrièreniveau/ jaren relevante werkervaring:Senior (5-7)
Dienstverband:Bepaalde tijd
Salarisniveau bij 36 uur:€ 2.884 - € 4.252 (schaal 9)
Deadline:11-03-2021
Powered by Emply