Medemens gezocht!

Bij Slachtofferhulp Nederland werkt een unieke groep mensen: medemensen. Als medemens word je onderdeel van een organisatie die zich elke dag inzet voor slachtoffers. Als vrijwilliger, betaalde kracht, stagiair(e) of afstudeerder. We helpen elk slachtoffer zo goed mogelijk, op de best passende manier en op het juiste moment. Samen helpen we slachtoffers vandaag verder.

Word vrijwilliger

Wij bieden slachtoffers na een strafbaar feit, ongeval en calamiteit hulp en ondersteuning. Als vrijwilliger bij Slachtofferhulp Nederland geef je praktische, emotionele of juridische ondersteuning aan slachtoffers en help je ze hun leven weer op te pakken.

Lees meer

Betaalde functies

Bij Slachtofferhulp Nederland bieden we verschillende uitdagende functies aan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Hier werken medewerkers op het gebied van beleid, personeel en organisatie, financiën, communicatie en ict. Op onze locaties door heel Nederland werken de casemanagers, regiomanagers en teamleiders samen met vrijwilligers om slachtoffers verder te kunnen helpen.

Naar vacatures

Stage en afstuderen

Ben je mbo-, hbo- of wo-student en sluit het werk van Slachtofferhulp Nederland goed aan op je opleiding? Kom dan bij ons stage lopen en beteken écht wat voor een ander. Ook kun je je opgeven voor een afstudeerplaats.

Lees meer

Vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op met Brenda via vacatures@slachtofferhulp.nl

Brenda
Recruiter
Powered by Emply